Bouwshop

De bouwshop van ITS BPG is er voor professionals in bouw en afbouw die al hun materialen op één adres willen inkopen. De shop is een ruimte die oogt als een winkel, maar gericht is op de professionele gebruiker. Vakmensen die na een bezoek aan ITS klaar zijn voor hun volgende opdracht. U vindt in onze afhaalshop onder andere, bevestigingsmaterialen, lijmen en kitten, schakelmateriaal, handgereedschap, stucadoorsbenodigdheden, werkkleding en schoeisel, pvc, koper, hang-en sluitwerk en electrisch gereedschap.

Door de gezamenlijke BPG inkoop kunnen we professionele kwaliteit voor een scherpe prijs bieden. Daar komen nog eens extra kortingen bij, naarmate u meer bij ons afneemt. In onze shop herkent u duidelijk de frisse, aangename BPG huisstijl kleuren.

Ruime openingstijden

In de bouw kennen we geen kantoortijden. U gaat door tot de klus klaar is, wij blijven extra lang open. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u de materialen inkoopt en laat bezorgen of meteen meeneemt natuurlijk.

Bij ons kunt u altijd terecht voor advies, materialen of gewoon een lekker kopje koffie. We zijn een trefpunt van de bouwprofessionals uit de regio. U kunt altijd iemand tegenkomen die van belang kan zijn voor de volgende klus.

We hebben alles wat u nodig heeft en we hebben het op voorraad. Daar kunt u op vertrouwen. Is iets tóch uitverkocht? Dan halen we het vaak binnen 48 uur in huis. Gegarandeerd.

Openingstijden Shop
Maandag t/m donderdag van 07.00 tot 17.00 uur
Vrijdag van 07.00 tot 16.30 uur

Afspraak maken

02_openingstijden

Bekijk hier onze catalogus

Actiekrant