Timmerfarbriek BPG ITS Rotterdam

BPG ITS Rotterdam

Bij ITS Rotterdam bent u op het juiste adres voor hout– en plaatmaterialen, bouwmaterialen, deuren, lijstwerken, tuinhout & gereedschappen. ITS Rotterdam is een onderneming die meer is dan alleen een houthandel. 

Zo beschikken wij over een uiterst moderne timmerfabriek waar met CNC- technieken maatwerk kozijnen, ramen en deuren naar uw wensen worden gemaakt door ervaren vakmensen. Maar ook kunnen wij uw plaatmaterialen op maat voor u afbehandelen. Denk bijvoorbeeld aan het zagen op de juiste afmeting of het aflakken in de gewenste kleur.

Ook beschikken wij over een afhaalshop waar onze klanten zonder afspraak terecht kunnen voor het afhalen van diverse bouwmaterialen.

ITS Rotterdam is een familiebedrijf waar kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel staan en waar alle medewerkers zich opstellen als uw partner.

Professionele kwaliteit tegen scherpe prijzen

ITS is onderdeel van BPG. Dit is een groep zelfstandige bedrijven maar een aantal zaken regelen we samen. De materiaalinkoop bijvoorbeeld. Door de gezamenlijke inkoop kunnen we professionele kwaliteit voor een scherpe prijs bieden. Daar komen nog eens extra kortingen bij, naarmate u meer bij ons afneemt.

Contact