Timmerfabriek ITS Rotterdam

Wij hebben een uiterst moderne timmerfabriek, waarmee wij onder andere door de computergestuurde CNC in staat zijn om alle kops- en langsbewerkingen en inkrozingen uit te voeren. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen wij met een zeer korte doorlooptijd produceren. Onze leveringen zijn just in time. Door u deze bewerkingen uit handen te nemen, helpen wij u met tijdwinst op de bouwplaats.

ITS bewerkt voor u het hout en plaatmateriaal op alle mogelijke manieren: elk profiel, elke dikte en elke schuinte in alle denkbare afmetingen: frezen, korten, verzagen, gronden, draaien, lijmen, spuiten en profileren. Ook kunt u bij ons terecht voor dakkapellen, gootconstructies, geveldelen en spanten. Alles op maat volgens uw wensen.

Kozijnfabriek

In onze timmerfabriek maken wij maatwerk kozijnen, zowel binnenkozijnen als buitenkozijnen. Speciale profielen, ronde kozijnen – alles is mogelijk. Wij kunnen alle mogelijke vakvullingen verzorgen en voldoen aan alle eisen zoals u die heeft bepaalt. Denk hierbij aan thermische isolatie, geluidsisolatie of brandwerendheidseisen. Wij hebben een detailboek van kozijnhout die als pdf op te vragen is. Hierin staat alle kozijnen die eerder door ons gemaakt zijn. Maar wij maken ook graag geheel nieuwe profileringen. Heeft u een heel specifiek kozijn, kom dan gerust langs. Wij kunnen een exacte kopie maken van dit kozijn voor u.

Verfspuiterij

In onze verfspuiterij worden de producten voorzien van een 100% water-gedragen verfsysteem.

Puur vakmanschap in combinatie met leveranties volgens de juiste specificaties en vereiste kwaliteit.

 

Afspraak maken